Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-05@02:16:02 GMT

اتمام تصویربرداری سریال توقیفی!

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۸۰۴۱

اتمام تصویربرداری سریال توقیفی!

سریال «کتونی زرنگی» ساخته کارگردان پرحاشیه اخیر تلویزیون که همچنان با توقیف در پخش همراه است، به انتهای تولید و تصویربرداری رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تصویربرداری سریال «کتونی زرنگی» به کارگردانی علی ملاقلی‌پور پس از برخی حواشی که اخیرا به دنبال داشت و حتی به پخش شبانه تلویزیون هم نرسید، بالاخره پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کتونی زرنگی» که قرار بود از 12 بهمن در جدول پخش سریال شبکه سه سیما قرار گیرد، در شب پخش خود و بنا بر اعلام قائم مقائم شبکه سه سیما «به دلیل خطای فاحش کارگردان» با توقیف پیش از پخش مواجه شد. این تصمیم به دنبال اظهارات عجیب کارگردان نسبت به اتفاقات حال حاضر کشور، گرفته شد و صداوسیما را به نوعی مجبور به توقف آن سریال کرد.

با این حال امروز روابط عمومی سریال در خبری اعلام کرده است که تصویربرداری «کتونی زرنگی» شب گذشته، 25 بهمن به اتمام رسیده است.

در این خبر آمده است :«پس از گذشت ۵ ماه از آغاز تولید سریال تلویزیونی «کتونی زرنگی» به کارگردانی علی ملاقلی پور و تهیه کنندگی محمدرضا شفاه، تصویربرداری این سریال شب گذشته جمعه ۲۵ بهمن در لوکیشن اصلی این سریال در منطقه امین‌حضور تهران به اتمام رسید.

این سریال از ۲۵ شهریور ماه در تهران جلوی دوربین رفت و طی پاییز و زمستان در لوکیشن‌های متعدد و شهرهای مختلف تولیدش ادامه یافت. علی رغم تعویق پخش این سریال از سوی مدیران رسانه ملی، تولید مراحل فنی آن طی می شود تا به طور کامل آماده نمایش باشد.»

با این حال هنوز مشخص نیست پخش «کتونی زرنگی» که با صرف هزینه میلیاردی به تولید رسیده، به چه زمانی موکول خواهد شد. هرچند بنابر سابقه و رفاقت دیرینه‌ای که تهیه‌کننده این سریال با مدیران شبکه سه دارد، به نظر این زمان طولانی نخواهد شد و چه بسا به زودی و در زمان بهتری به آنتن خواهد رسید.

هدایت هاشمی، افسانه چهره‌آزاد، ملیکا شریفی‌نیا، علی سلیمانی، جواد پورزند، شاپور کلهر، با معرفی زوج علیرضا جعفری و مصطفی ساسانی، با حضور محمود جعفری و امیرحسین صدیق، با هنرمندی برزو ارجمند و سحر ولدبیگی و بازیگران خردسال رادمهر رزمجوی و عماد شعبانی در «کتونی زرنگی» ایفای نقش می کنند.

در خلاصه داستان این کمدی اجتماعی‌ به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه آمده است: «آقام همیشه میگه زِرنگ ته چاهه … ولی نمی‌دونه اگه من ته چاهم باشم، کفترِ چاهی‌ام، بالاخره می‌پرم!»

عوامل سریال «کتونی زرنگی» عبارتند از؛ کارگردان: علی ملاقلی پور، تهیه کننده: محمدرضا شفاه، نویسندگان: محسن ملکی، حسین حقیقی، مجری طرح: محمدجواد موحد، مدیر تصویربرداری: هادی شلالوند، تدوین: سیاوش کردجان، علی گورانی، مدیر صدابرداری: شهرام متولی باشی، طراح چهره پردازی: محسن دارسنج، طراح صحنه: محسن غلامی، طراح لباس: سمانه حسینی، طراحی و ترکیب صدا: رامین ابوالصدق، آهنگساز: فواد سمیعی، جلوه های ویژه رایانه ای: حسن نجفی، تصحیح رنگ: احسان واثقی، مدیر تولید: مهرداد مهرپویان، دستیار اول کارگردان: محمدرضا اصلی، منشی صحنه: ماهگل کرامتی، مدیر برنامه ریزی: سعید نقدزاده، مدیر تدارکات: حسین کاشف، عکاس و تصویربردار پشت صحنه: حمید ضرابی، تولید شده در باشگاه فیلم سوره، محصول گروه فیلم و سریال شبکه سه.

انتهای پیام/4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: شبکه سه علی ملاقلی پور محمدرضا شفاه سریال ایرانی سریال کتونی زرنگی علی ملاقلی پور محمدرضا شفاه کتونی زرنگی سریال شب شبکه سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز

مهرداد عباد عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره مزیت ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز که جز مصوبات مجلس یازدهم است گفت: متأسفانه بخش خصوصی طی سال‌های اخیر نقش چشمگیری در صنایع بالا دستی نفت و گاز نداشته و البته اجازه ورود به داده نمی‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌های خصوصی تاکنون نتوانستند در این حوزه فعالیت داشته باشند که رهبر معظم انقلاب نسبت به این مساله تأکیدات ویژه‌ای داشتند که باید بخش نفت و گاز را به بخش خصوصی سپرده شود؛ به عنوان مثال زمانی که قرار بود بهره برداری از پارس جنوبی را به ستاد اجرایی فرمان امام سپرده شود، مقام معظم رهبری اعلام کردند که برای بهره‌برداری از این حوزه‌ها باید بخش خصوصی ورود کند.

این عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در ادامه تاکید کرد: پروژه پارس جنوبی ۲۹ سال در جریان است، ابتدا آن را به توتال سپردند، بعدازآن بهره برداری به چینی‌ها دادند و سپس آن را به ستاد اجرایی فرمان امام ارجاع دادند. بخش خصوصی پتانسیل، سرمایه و تخصص دارد مخصوصاً در حوزه نفتی در حوزه گازی هم مسئله علم فوق سرد که یک حوزه خیلی گسترده‌ای است و بخش خصوصی در این حوزه کار می‌کند، وجود دارد ولی علم بهره برداری از گاز توسط بخش دولتی در کشور ما خیلی محدود است.

این عضو کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی توضیح داد: اگر به بخش خصوصی یک چاه گاز بدهند توانایی این را دارد که از آن گاز اقدام به خالص سازی پروپان، بوتان، اتان و … است. ولی این توانایی در دولت وجود ندارد و سالیان سال است یا گاز را می‌سوزانند و یا به صورت خام به فروش می‌رسانند. در عدم فروش خام فروشی گاز بخش خصوصی می‌تواند تأثیر زیادی داشته باشد.

عباد گفت: در حوزه نفتی هم در حوزه ساخت پالایشگاه و پتروشیمی مناقصه‌ها برگزار می‌شود و در انتها به دلیل روابطی که وجود دارد شرکت‌های دولتی و خصولتی موفق می‌شوند این پروژه‌ها را بگیرند، و بخش خصوصی در این حوزه‌ها ناکام می‌ماند.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه شرکت‌های خصوصی در داخل کشور داریم که می‌توانند پالایشگاه بسازند توضیح داد: حتی برخی از شرکت‌های خصوصی ایرانی در ونزوئلا مشغول پالایشگاه سازی هستند چرا نباید بتوانند در داخل کشور اقدام به این کار کنند.

عباد ادامه داد: متأسفانه بهره‌وری شرکت‌های دولتی فعال در حوزه نفت و گاز ما خیلی پایین است. یکی از دلایل آن این است که دلسوزی لازم برای بهره برداری از میادین نفت و گاز ندارند. وقتی بهره بردار کار برای خودش باشد قطعاً تلاش بیشتری برای سود بیشتر انجام خواهند داد.

این عضو کمیسیون گفت: شرکت‌های خصوصی راندمان تولید بالاتری دارند مشکل ما در بخش دولتی بهره برداری کننده از میادین نفت و گاز راندمان پایین است، ولی با مجوز مجلس در برنامه هفتم برای ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز، این سد برطرف می‌شود و بخش خصوصی می‌تواند راندمان تولید و کیفیت تولید را در این بخش بالا ببرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بهره‌وری را بالا ببریم قطعاً می‌توانیم به سود و توسعه بیشتری در میادین نفت و گاز دست پیدا کنیم. بخش دولتی در این سال‌ها نتوانسته اقدام به خالص سازی گاز کند در صورتی که امر بخش خصوصی در این حوزه ورود کند می‌تواند با به روز کردن تجهیزات پالایش نفت و گاز می‌تواند تمام گازهای فلر را جمع کند و خالص سازی و به سیستم وارد کند.

عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در بهره برداری از میادین نفت و گاز ورود کنند ادامه داد: در صنایعی که کشور به آنها نیاز دارد و آنها صنایعی دارند که منجر به توسعه کشور می‌شود مثل صنعت نفت و گاز، شرکت‌های خصوصی و دانش بنیان را باید در این حوزه وارد کنیم.

کد خبر 6096150

دیگر خبرها

  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند